Aluroll

Sertifikati Kompanije

Preuzmite

Aluroll

04.10.2023. NOVA CLICK vodilica sa dodatkom

04.10.2023. NOVA CLICK vodilica sa dodatkom
Sa našom inovativnom Klik vodilicom, više nema ograničenja kada je u pitanju ugradnja komarnika. Čak i ako vaši komarnici nisu dizajnirani za ugradnju ispod roletne, sada imate mogućnost da ih bez problema instalirate uz pomoć nove vrste vodilice.

Jednostavno skinite postojeća pera vodilice i otvorite prostor za montažu komarnika bilo koje vrste. Naša Klik vodilica dolazi sa dve različite baze koje podržavaju glavne vrste komarnika. Manja baza (27mm) je idealna za ugradnju Plise i fiksnih komarnika sa dubinom ugradnje do 25mm, dok dublja baza (44mm) pruža podršku za sve vrste rolo komarnika.

Ovaj novi tip vodilice eliminiše sve prethodne restrikcije, kao što su specijalni komarnici koji su se morali formirati ispod pera starije vodilice. Sada vam Klik vodilica omogućava da ugradite komarnike bez ikakvih poteškoća.

www.aluroll.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti sajta. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja, politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

x