Aluroll

Sertifikati Kompanije

Preuzmite

Aluroll

Verti Slide - giljotina


Svojom naprednom tehnologijom i funkcionalnim karakteristikama VertiSlide sistem čini životne prostore kao što su hoteli, kafići, restorani, rezidencije, terase, zimske/letnje bašte i tržni centri udobnijim i nezamenljivim. Doživite samo lepote prirode, a ne njene negativne aspekte, sa giljotinskim staklenim sistemima. Uživajte u proleću, letu, jeseni ili zimi; Nudimo sistem za sva četiri godišnja doba koji su prostraniji, širi i svetliji, bez hladnoće, kiše ili snega, gde možete više uživati.


KARAKTERISTIKE SISTEMA
- Životni prostor za četiri godišnja doba
- Giljotinski sistem se sastoji od vertikalno pokretnih staklenih panela.
- Sistemi giljotine mogu se primeniti na višespratne rezidencije, kao i na prostore kao što su kafići i restorani.
- Možete kontrolisati ceo sistem ili jedan modul pomoću daljinskog upravljača. Zahvaljujući start-stop tehnologiji, možete zaustaviti kretanje u bilo kom trenutku.
- Sa senzorima za kišu i vetar koji se mogu dodati sistemu, sistem detektuje situacije kao što su kiša i oluja i ako je sistem otvoren, automatski se zatvara.
- Sistem dnevnog svetla i LED osvetljenja

www.aluroll.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti sajta. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja, politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

x