Aluroll

Sertifikati Kompanije

Preuzmite

Aluroll

AR Z-90 Noval

Spoljašnja žaluzina Z-90


Prvoklasni proizvod na tržištu spoljnih žaluzina je svakako žaluzina Z-90. Pojedinačne letvice su široke 90 mm i imaju Z oblik. Žaluzine Z-90 odlikuju se svojim savršeno povezanim letvicama, koje blokiraju svaki pojedinačni zrak sunčeve svetlosti. Donja strana lamela je opremljena plastičnim zaptivkom za bolje i tiše zatvaranje.


Opis

Spoljne žaluzine Z-90 Noval spadaju u tehnološki najnaprednije vrste spoljnih žaluzina za prozore i obezbeđuju visok nivo komfora stanovanja. Prednosti uključuju njihov moderan dizajn, poboljšano zatvaranje lamela i kompaktnu visinu naslaganja lamela u podignutom položaju.

Dostupne su u 20 standardnih boja.
Maksimalna širina i visina žaluzina je 5 m, a površina od 20 m² može se zasenčiti bez problema.

Glavne prednosti

FUNKCIONALNOSTUŠTEDAIZRADA
Omogućava istovremeno senčenje i ventilacijuŠtedi troškove klimatizacijeSavršeno zatvaranje lamela.


Upravljanje

SMART UREĐAJDALJINSKA KONTROLAPREKIDAČRUČNI POGON
Kontrolišite senčenje sa bilo kog mesta preko mobilne aplikacijeUdobno električno podesivo senčenje sa daljinskim upravljačemJednostavan način upravljanja sa zidnim prekidačemRučno pomoću ručne poluge (kurble)www.aluroll.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti sajta. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja, politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

x