Aluroll

Sertifikati Kompanije

Preuzmite

Aluroll

Garažna segmentna vrata

Naša garažna segmentna vrata su izrađena sa pažnjom prema detaljima i kvalitetnim materijalima kako bi obezbedila dugotrajnost i sigurnost. Ključna karakteristika ovih vrata su termoizolovani paneli debljine 42mm, koji pomažu u očuvanju temperature u vašoj garaži tokom cele godine, štedeći energiju i smanjujući troškove grejanja ili hlađenja.

Za dodatnu praktičnost, možete izabrati opciju pešačkih vrata, koja omogućava lakši pristup garaži bez otvaranja glavnih vrata. Elektronski sistem otvaranja i zatvaranja čini korišćenje ovih vrata veoma jednostavnim, a prozori u panelima dodaju estetski element i dozvoljavaju prirodnu svetlost da prodre u unutrašnjost garaže.

Garazna segmentna vrata

SMART HOME sistem garazna vrata


Da li želite da Vaša garažna vrata budu već otvorena prilikom dolaska kući? 

Sa našim uređajem za otvaranje i zatvaranje segmentnih vrata možete to postići putem bilo kog SMART uređaja ili pametnog sata! 

I što je najbolje, ne morate se tu zaustaviti jer aplikacija podržava i druge motorizovane proizvode kao što su ulazne kapije, roletne, tende, pergole, itd...

smart home garazna vrata

  Kontaktirajte nas!  


PRILAGODLJIVA ZA UGRADNJU
Naša garažna segmentna vrata možete ugraditi na bilo koji oblik otvora vaše garaže.

Načini ugradnje segmentnih vrata

SEGMENTNA VRATA ŠTEDE VAŠ PROSTOR

Vertikalno otvaranje: Segmentna vrata se otvaraju tako da se paneli podižu vertikalno prema plafonu. Ovo omogućava da se veći deo prostora pred garažom očuva, što je korisno ako imate ograničen prostor na stazi ispred garaže.Nema potrebe za dovitljivim prostorom: Za razliku od tradicionalnih vrata koja se otvaraju prema spolja ili prema unutra, segmentna vrata ne zahtevaju dodatni prostor za otvaranje. To znači da možete parkirati vozila blizu vrata i još uvek ih otvoriti bez problema.
Optimalno korišćenje unutrašnjeg prostora: Segmentna vrata se otvaraju ravno prema plafonu, omogućavajući optimalno korišćenje unutrašnjeg prostora garaže. Ovo je posebno važno ako koristite garažu za skladištenje ili druge svrhe osim parkiranja vozila.Mogućnost ugradnje na niskim plafonima: Segmentna vrata se mogu instalirati na garažama sa niskim plafonima, jer se paneli podižu vertikalno. Ovo je korisno ako vaša garaža ima niski plafon ili ograničen visinu.VAŠA BEZBEDNOST SA SEGMENTNIM VRATIMA

Zahvaljujući FingerProtection tehnologiji izrade panela, nemoguće je povrediti prste prilikom ručnog otvaranja ili zatvaranja segmentnih vrata.

Sistem za detekciju prepreka je još jedna veoma važna opcija prilikom ugradnje segmentnih vrata jer u koliko se na putu zatvaranja vrata nađe bilo kakva prepreka, vrata automatski vraćaju u početni položaj.

Automatsko zaključavanje vrata od strane motora, kao i mehaničke zaštite unutar garaže, obezbeđuju sigurnost od nasilnog ulaska.

LIČNI KOMFOR SA SEGMENTNIM VRATIMA

Sigurno vam neće biti prijatno da po velikom kišnom pljusku morate izaći iz vozila kako bi otvorili garažna vrata.

Naša segmentna vrata su opremljena uređajem za otvaranje i zatvaranje daljinskom komandom, tako da u navedenim uslovima nije potreno da izlazite iz vozila već klikom na dugme daljinskog upravljača ili putem mobilnog telefona obavite operaciju otvaranja.


MNOGO MOGUĆNOSTI IZRADE

Neki od načina izrade segmentnih vrata sa panorama panelima koja su ispunjena pleksiglasom.

Neki od načina izrade segmentnih vrata sa termo panelima, pešačkim vratima ili prozorićima.

Sertifikati

CE sertifikat za segmentna vrata
CE sertifikat za segmentna vrata Aluroll
CSI Sertifikat za segmentna vrata
CSI Sertifikat za segmentna vrata Aluroll

www.aluroll.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti sajta. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja, politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

x