Aluroll

Sertifikati Kompanije

Preuzmite

Aluroll

Naša kompanija uključena u sistem dualnog obrazovanja

Naša kompanija uključena u sistem dualnog obrazovanja

11. septembra 2020. godine, potpisani su ugovori o učenju kroz rad za učenike drugog razreda dualnih obrazovnih profila bravar-zavarivač i operater mašinske obrade. Srednja škola ,,Nikola Tesla’’ Batočina  i naša kompanija ubuduće će sarađivati kroz sistem dualnog obrazovanja, a njihovi učenici učiti kroz rad uz pomoć licenciranih instruktora – naših rukovodilaca.

Dualno obrazovanje je deo sistema srednjeg obrazovanja i vaspitanja u kome se kroz teorijsku nastavu i vežbe u školi i učenje kroz rad kod poslodavca, stiču, usavršavaju i izgrađuju znanja, veštine, sposobnost i kompetencije u skladu sa standardom kvalifikacije, planom i programom nastave i učenja.

“Učenje kroz rad” je organizovan proces tokom koga učenici, pod rukovodstvom i nadzorom instruktora u realnom radnom okruženju kod poslodavca, stiču kompetencije neophodne za efikasan i produktivan rad u odrađenom zanimanju ili grupi zanimanja.

Sistem dualnog obrazovanja odnedavno je uveden u našoj zemlji od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i velika nam je cast što smo se među prvim kompanijama uključili u isti.

www.aluroll.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti sajta. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja, politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

x